Projecte d'il·lustració

Domingo Recreativos

Feacebook: @domingorecreativos

Twitter: @hola_domingo

Instagram: @domingorecreativos

 

Mamen Díaz

Instagram: @mamen__diaz

 

David Sarrà

Instagram: @d.s.gargots

 

Laia Ruz

Instagram: @ruzilustra 

Facebook: @ruzillustration

Web: ruzilustra.wordpress.com/ 

Portfolio: behance.net/ruzlaia3ea20 

La identitat gràfica del Teatre L'Artesà havia d'interpretar i passar pels projectes que es portaran terme aquesta temporada 19-20. Per això, seguint la proposta dels dissenyadors, hem treballat amb tres il·lustradores del Prat per aconseguir transformar l'ànima del projecte en llenguatge visual.

Els Domingo Recreativos van proposar inspirar-nos al concepte de “cadàver exquisit”, un joc inventat pels surrealistes que consisteix en la creació i invenció col·lectiva. Aquesta pràctica explora les possibilitats de la creació de textos i imatges en grup, amb aportacions parcials dels participants en l’obra final que cercava la creació lúdica, espontània, intuïtiva, grupal i anònima alhora, accidental i tan automàtica com fos possible.
 

Les il·lustradores que han particiapt en el projecte són:

Mamen Díaz es ilustradora y diseñadora gráfica del Prat de Llobregat. En su trabajo se puede apreciar un gran interés por la crítica social, el feminismo y las relaciones personales. Para hablar de estos temas utiliza la ironía, y para enmarcarlos, utiliza como medio plataformas muy millennials como Tinder, que es un marco perfecto para hablar de las relaciones personales por ejemplo . Se divierte ilustrando, y cree que es el objetivo primordial de este oficio y de la vida en general. 

David Sarrà, graduat en Art i Disseny per l'Escola Massana, ha participat en molts projectes d'il·lustració en l'àmbit local i a l’estranger. El seu estil està marcat per un ús abundant de la tinta negra i una estètica "fosca" inspirada en el cinema i la literatura de terror.

Laia Ruz, il·lustradora local, va iniciar la seva activitat artística exposant obra original a Barcelona. Algunes de les seves feines destacades són: el cartellisme de la Fira Avícola de l'any 2018, la il·lustració de gran format "Retorn al bosc" per a l'exposició ArtVinguda, i diversos relats gràfics i materials de difusió per a l'Ajuntament del Prat.
Actualment treballa al coworking Uikú i forma part de l’equip seleccionat en la modalitat de projecte expositiu d'artista o col·lectiu local: "Tercer Gènere: realitats no subrogades"

Itinerari IL·LUSTRACIÓ

Media Folder: 
Comprar entrades