Romeu i Julieta

25 setembre , 18:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 1 hora 45 minuts
    • Serveis:

A la companyia La Brutal volen seguir fent contemporani allò clàssic i s’han ficat en la història d’amor més famosa de tots els temps. Una versió jove, contemporània i, segons ells afirmen, ben poc romàntica.

Traducció Yannick Garcia Porres

Dramatúrgia Joan Yago

Direcció David Selvas

Amb Emma Arquillué, Nil Cardoner, Guillem Balart, Anna Barrachina, Albert Baró, Pau Escobar, Adrian Grösser, Xavi Ricart i Andrew Tarbet.

Escenografia Alejandro Andújar

Disseny de vestuari Maria Armengol

Disseny de so Damien Bazin

Disseny de llums Jaume Ventura

Disseny de vídeo Mar Orfila

Caracterització Claudia de Anta

Composició Musical Paula Jornet i Adrià Jornet

Coreografia i Moviment Ana Pérez

Premsa Rubén García - BARC Comunicació

Suport en Comunicació Sem Pons - BARC Comunicació

Xarxes socials Marc Mampel - BARC Comunicació

Fotografia Lander Larrañaga

Disseny gràfic Eduard Buch

Cap tècnic Arnau Planchart

Regidora Teresa Navarro

Operador de so Efrén Bellostes

Equip tècnic de la residència tècnica al Teatre de L'Artesà de

El Prat de Llobregat Enric Alarcón i Andreu Mateu

Construcció d'escenografia Pascualin Estructures

Confecció de vestuari Época Bracelona

Alumne en pràctiques del MUET Ana Yanini

Alumne en pràctiques d'ELISAVA Jordina Ribó

Alumne en pràctiques de l'Escola d'Art Llotja Lara Gómez

Agraïments Moi Cuenca i Marina Vilardell.

Una producció de La Brutal amb el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya, l'INAEM - Ministerio de Cultura del Gobierno de España i la col·laboració del Teatre L’Artesà de El Prat de Llobregat. 

Romeu i Julieta

La Brutal, amb direcció de David Selvas i dramatúrgia de Joan Yago

Aquest espectacle no es portarà a terme per causes de força major, alienes al teatre, que impedeixen a la companyia fer l’actuació.

Euphoria, Sex Education, Élite... Si esmentem aquests noms, probablement et vinguin al cap referents no precisament teatrals. Aquestes són algunes de les històries audiovisuals que estan definint la ficció més actual en plataformes com HBO o Nètflix. Fem doncs un exercici d’imaginació: podríem veure això sobre un escenari? I si a més és a partir d’un text clàssic entre els clàssics? Doncs això és exactament el que proposen des de La Brutal per aquest Romeu i Julieta. Per fer-ho s’han envoltat del bo i millor del teatre català: Joan Yago, aclamat dramaturg de la Calòrica, fa l’adaptació del text de William Shakespeare i el Yannick Garcia Porres, una nova i necessària traducció. La seva és una  versió contemporània i poc romàntica del text del gran dramaturg anglès.

Els seus Romeu i Julieta seran dos joves que s'enamoraran i posaran les seves vides en perill, i que convertiran el seu amor en un crit desesperat per deixar en evidència l'absurditat de l'odi que enfronta a les seves famílies. A La Brutal volen fugir d’allò anecdòtic i capriciós que té l'amor romàntic i fer-los més conscients i actius en la recerca d'un nou paradigma. I tot explicat amb la bellesa de la paraula de Shakespeare, més viva que mai, que ens emocionarà i ens portarà a reviure la història d’amor més famosa de tots els temps, ara amb l’especial enfoc que La Brutal dona als seus espectacles. La intenció, al cap i a la fi, és fer contemporani allò clàssic.

 

També us pot interessar...

Festival XLIII Aniversario Casa de Aragón

01 maig , 18:00 h

Aniversari de la fundació de la Casa de Aragón del Prat

Programació familiar

Petróleo

12 maig , 18:00 h

Un relat apocalíptic i molt divertit dels dos últims defensors del petroli i del plàstic en la Terra, on mil cèrcols de malabars manipulessin a dos humans totalment obsessionats amb la seva recerca.

El padre de la novia

12 maig , 19:00 h

La Noria Teatre presenta el seu darrer treball

Comprar entrades