La Cirquera: Potser no hi ha final, del Circ Pistolet

24 setembre , 22:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 50 min

Circ Pistolet revisita el circ tradicional d’una manera moderna per un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge, amb música en directe, amb molta picardia, i ple de riures i somriures per grans i petits.

Acròbates en pista Tomàs Cardús, Marc Hidalgo i Enric Petit

Música en directe Sergi Estella

Idea original Circ Pistolet

Ull extern Ramiro Vergaz

Ull còmplice Cie XY, Josep Maria Carulla

Construcció taula i bàscula Boris Ordeix

Creació llums  Xavi Valls

Fotografia Marta GC

Vídeo Alan Fàbregas

Disseny Dolma Studio

Amb el suport de Associació de Circ Tub d’Assaig 7’70, L’Estruch fàbrica de creació, FIET Mallorca, Terrassa Arts Escèniques, OSIC i Institut Ramon Llull

Oblida’t dels nassos vermells, les cares pintades o els vestuaris colorits. Al circ que fan el Tomás, el Marc, l’Enric i el Sergi no li calen artificis. El seu equilibri, literal i metafòric, recau en fer circ tradicional d’una manera moderna.

“Potser no hi ha final” és un espectacle d’alt voltatge, amb música en directe i molta picardia, ple de somriures per grans i petits.

També us pot interessar...

Programació familiar

Petróleo

12 maig , 18:00 h

Un relat apocalíptic i molt divertit dels dos últims defensors del petroli i del plàstic en la Terra, on mil cèrcols de malabars manipulessin a dos humans totalment obsessionats amb la seva recerca.

El padre de la novia

12 maig , 19:00 h

La Noria Teatre presenta el seu darrer treball

Dijous Teatre

M.A.R.

16 maig , 20:00 h

Teatre d’objectes petit i minuciós per explicar la història d’una casa familiar i moltes coses més. Un retorn a la casa com a lloc per al pensament, el joc, el silenci i el caos.

Comprar entrades