El Modern

L’equipament que fins al 2018 ha liderat la programació de teatre, dansa i música de la ciutat, s’incorpora al Teatre L’Artesà.

El Modern és la tercera sala de L’Artesà. Aquest espai, ubicat a la Plaça de la Vila a pocs metres de L’Artesà, compta també amb una disposició a la italiana.  Disposa d’un aforament de 382 localitats, distribuïdes entre una platea amb 333 butaques i un primer pis amb 52 localitats.

L’escenari de 8 metres d’amplada de boca, té una alçada de 6 m, 8 m de fons i 13,2 m d’amplada total, compta també amb un teló i una càmera negra amb tres carrers.

Agenda d’El Modern

La família Adams. Associació Hip Hop Prat

19 octubre , 18:00 h

La família Adams sota la mirada de l'associació Hip Hop Prat

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Els músics de Bremen in concert

20 octubre , 12:00 h

Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa...

X Festival folclórico solidario Ruta de la Plata

26 octubre , 18:30 h

Festival solidari amb mostres de teatre i dansa, a càrrec del Centro Extremeño Ruta de la plata

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Les Clink

17 novembre , 12:00 h

Les Clinck són les encarregades de trobar resposta a totes preguntes. Un dia, però, n'arriba una que no té una resposta fàcil i això les posa a prova.

2n Festival de danses tradicionals catalanes

24 novembre , 17:00 h

2n Festival de danses catalanes organitzat pels Picacrestes del Prat

Maternitat Elna Opera

01 desembre , 18:00 h

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans  al mes de desembre,  s'ha programant una òpera contemporània creada pel jove Martí Carreras que explica la història de dues mares que van passar per la coneguda institució Maternitat d’Elna durant la Guerra Civil. Laura i Nisele són dues mares acollides per la institució fundada per la infermera suïssa Elisabeth Eidenbenz. “La història de les dues mares no està basada en cap cas concret, però és una història que podria haver viscut qualsevol de les dones que va passar per la institució”, explica Carreras. Tot i això, l’obra no s’allunya de la realitat, ja que recorda la història de moltes famílies fragmentades durant la Guerra Civil entre el refugi d’Elna i els que no hi arribaven i es quedaven als camps de concentració com els d’Argelers o Rivesaltes. Aquesta obra vol palessar el dret a la vida, com a dret essencial per poder arribar a  tenir tots els altres definits a la Declaració Universal dels DDHH de 1948  i també és una història  d'esperança i optimisme i un reconeixement a totes aquelles persones compromeses i valentes que s'hi impliquen perquè el món sigui una mica millor Comptarà amb la participació del cor de música de l'IES Baldiri Guilera. Entrada gratuïta, però cal fer reserva de tiquet

Sempre el desert (MAR(GEN))

14 desembre , 20:30 h

Espectacle que investiga els conceptes de la violència i la marginalitat i com aquests es relacionen amb els d'amor i bellesa.

Sempre el desert (MAR(GEN))

15 desembre , 18:00 h

Espectacle que investiga els conceptes de la violència i la marginalitat i com aquests es relacionen amb els d'amor i bellesa.

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

Mobilus

19 gener , 12:00 h

Espectacle de teatre visual  inspirat en l’obra de l'artista americà Alexander Calder. Es treballen quatre eixos de l’obra de l’artista i amb ells es fusionen escultura, pintura, circ, dansa, titelles i màgia.

Comprar entrades