Tornen els Dijous Teatre

Arriba la 5a temporada dels Dijous Teatre amb més ganes i més convenciment que mai.

Amb la nova temporada d'arts escèniques i música a la ciutat, arriba també al Teatre Modern una nova temporada dels Dijous Teatre, amb més ganes i més convenciment que mai. 

Vam començar un 19 de gener de 2017 i se’ns continua acumulant la feina.

Espectacles compromesos amb l’aquí i l’ara, noves maneres de fer teatre amb accents altament creatius, formats no convencionals... Aquestes continuen sent les excuses perfectes d’aquests Dijous Teatre.

Les quatre propostes d’aquesta temporada donen resposta a temes de rabiosa actualitat com poden ser el lobby de la guerra, amb El pes del plom, o el fenomen de la gentrificació, aquell procés pel qual els habitants originals d’un ba­rri acaben sent expulsats a causa de la revalorització de la zona, amb Gentry.

També hi trobem però, temes més existencials, ja sigui per qüestionaments purament creatius, com en el cas de Pelucas en la niebla, o qüestionaments més filosòfics, com en el cas d’El Percebeiro.

Tots i cadascun d’aquests espectacles, són especials, com les peces fetes a mà, a poc a poc, amb la voluntat sempiterna de qüestionar-nos contínuament, com a persones, en tant que individus i com a membres d’una societat cada vegada més despersonalitzada.

Els Dijous Teatre vénen acompanyats dels col·loquis post-funció o, més ben dit, dels no-col·loquis, de la mà d’uns aliats també molt especials, la gent del Kaddish. Amb ells, intentem que aquestes trobades de dijous tinguin el seu punt DIFERENT, amb certes dosis de bogeria, reflexió, festa i reivindicació, a parts iguales.

Llarga vida al teatre!

Noticies relacionades

Camins Vius: QUAN JO DIC AMOR de Juan Miranda

Juan Miranda desenvolupa "Quan jo dic amor" al Prat de Llobregat

09 abril, 08:00h

Al llarg del primer trimestre l’artista Juan Miranda, creador i investigador de les arts en viu amb una pràctica que se situa en la intersecció entre el teatre, les arts visuals i la performance, ha estat present en diferents projectes educa...


Quina és la pregunta?: Pablo Messiez a l'Aula de Creació de L'Artesà

02 abril, 08:00h

Del 22 al 24 de març va tenir lloc una nova acció de l'Aula de Creació de L'Artesà, aquesta vegada de la mà de Pablo Messiez. El dramaturg argentí, consagrat com un dels grans autors de l'escena teatral en l'actualitat, va oferir un...


El Teatre L’Artesà, premi Joan Anton Benach a la Millor Sala de Catalunya

19 març, 15:00h

El Teatre L'Artesà ha estat premiat amb el Premi Joan Anton Benach a la Millor Sala, en el marc dels Premis de la Crítica entregats el dilluns 18 de març en una gala celebrada al Teatre Romea. El jurat va destacar el compromís...


Comprar entrades