Programació familiar

Un tros de pa

22 octubre , 12:00 h

  • Idioma: Català
  • Duració: 45 min

Últimes Localitats

Una quedada amb amics per preparar l’esmorzar per a infants petits, un viatge de companyonia i solidaritat en què la farina, el paper i el cordill prenen forma i vida per fer gaudir d’una experiència visual i sensitiva.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 3 D’OCTUBRE A LES 17H 

Preu 5 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 3 € + 0’50€ de despeses de gestió

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE RECOMANAT DE 3 A 5 ANYS

Intèrprets: Marta Asamar Garcia, Cèlia Castellano Algaba I Noèlia Fajardo Franch

So i música en directe: Judit M. Gené

Idea original, creació i direcció: Cia. Les Pinyes

Coproducció: Teatre Lliure i Cia. Les Pinyes

La caixa del Lliure: idea de Dadà. i disseny de Joan i Marina Baixas

Un tros de pa

cia. Les Pinyes

A Un tros de pa es planteja una quedada amb amics per preparar l’esmorzar als infants més petits. Què us ve de gust? Un pastís? Un entrepà? I si fem galetes? Sigui com sigui, ens haurem d’embrutar i ficar les mans a la massa, i creiem que si ho fem entre tots ens pot sortir un pa molt bo. Ens endinsem en un viatge de companyonia i solidaritat en què la farina, el paper i el cordill prenen forma i vida per fer gaudir d’una experiència visual i sensitiva.

La companyia Les Pinyes neix al 2019 i està formada per tres actrius de teatre visual de l’Institut del Teatre. A partir d’aquest llenguatge, treballen de manera interdisciplinària i donen importància al moviment i a la música. Algunes de les seves creacions són La favera màgica, BROSS∀ ÉS BROSSA i Glassmur. Durant la Temporada 21/22, la companyia va acompanyat el projecte La caixa del Lliure a l’Escola Marta Mata de Barcelona.

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades