INDISCIPLINATS

Postfunció i sessió de Dj amb Ona

25 novembre , 23:30 h

Com a part d'Indisciplinats, tindrà lloc una proposta conjunta amb La Capsa, amb una sessió de DJ després de "Toná". Serà amb la dj i productora pratenca Ona, amb una sessió que combinarà ritmes contundents onírics, trancey-house, breakbeat, bleeps i àcid dels 90 i 2000.

Ona és productora i DJ del Prat de Llobregat. Neix a una família de músics i després de catorze anys de violí i estudis musicals troba la inspiració i el refugi a la música electrònica. Ona busca amb cada sessió despertar la sensibilitat al ball a través de la fusió i curació de ritmes contundents onírics, trancey-house, breakbeat, bleeps i àcid dels 90 i 2000. Viu en una constant recerca de noves experiències sensorials i veu la música influenciada pel seu estat anímic, viatjant a les diferents dimensions que la diversitat musical proposa. 

 

També us pot interessar...

INDISCIPLINATS

Taller "Il·lusionisme performatiu"

26 novembre , 11:00 h

Macarena Recuerda enfocarà aquest taller des de la perspectiva de l'art de l'il·lusionisme. Un taller familiar sobre la màgia de l'escena .

INDISCIPLINATS

Taller "Revolución"

26 novembre , 12:30 h

L'artista andalusa proposa un taller on es treballarà a partir d'una pauta física compartida, la revolució, el canvi profund, la transformació radical

Programació Expandida

Ecografia d’una autora. Ramona Via 1922-2022

30 novembre , 19:00 h

Taula rodona moderada per Arnau Puig al voltant de la figura de Ramona, en les seves diferents vessants.

Comprar entrades