Programació familiar

Petróleo

12 maig , 18:00 h

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 50 min
    • Serveis:

Últimes Localitats

Un relat apocalíptic i molt divertit dels dos últims defensors del petroli i del plàstic en la Terra, on mil cèrcols de malabars manipulessin a dos humans totalment obsessionats amb la seva recerca.

Entrada

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DIMARTS 6 DE FEBRER A LES 17H 

Preu 6 €  + 0’50€ de despeses de gestió

Anticipada 4,5 € + 0’50€ de despeses de gestió

Més informació i condicions de les tarifes aquí.

 

ESPECTACLE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Duo autor-intèrpret: Andrés Torres Diaz & Gonzalo Fernández Rodriguez

Disseny d’il·luminació: Clément Devys

Tècnic d’il·luminació: Samy Hidous

Acompanyament artístic: Julien Mandier, Lucas Castelo y Juan Duarte

Creació musical: Andrés Torres Díaz

Disseny de so: Palle Nothlev

Producció i distribució: Caroline Pelat

Administració: Marie Gourde

Suports a la creació: La Région Occitanie, La Central del Circ, Barcelona (ES) - Le PRATO, Pôle National de Cirque, Lille (59-FR) - DYNAMO Worspace, Odense (DK) - El Invernadero, Madrid (ES) - Kim Cook Studio, California (USA) - ARCHAOS, Pôle National de Cirque de Marseille (13-FR), La Piste aux espoirs, Tournai (BE)

Residències: La Central del Circ, Barcelona (ES) - DYNAMO Worspace, Odense (DK) - CIRCa, Pôle National de Cirque, Auch (32-FR) - El Invernadero, Madrid (ES) - La Maison de la Cutlure de Tournai (BE) - ARCHAOS, Pôle National de Cirque de Marseille (13-FR) - CECO Guatemala, Madrid (ES) - Konvent, Berga (ES) - Circusbende, Amsterdam (ND)

Patrocinador i soci: Play Juggling

Petróleo

Andrès Torres Diaz & Gonzalo Fernández Rodriguez

CIA LPM Los Putos Makinas • Le Chalumeau Production

L'espectacle en si pretén ser un testimoniatge viu de l'estudi del cèrcol i de l'exploració de les infinites possibilitats que ofereix aquest objecte. Els intèrprets teixiran històries i situacions sobre l'escenari amb la mateixa naturalitat i il·lusió que els nens que juguen.

Immersos en una marea de plàstic, serem conduïts a l'essència mateixa d'aquest objecte que és el cèrcol. Ens perdrem en la seva immensitat. A mesura que avancem, l'espai es transformarà. El buit de l'escenari serà substituït pel plàstic i el color. Els cèrcols cobraran cada vegada més importància fins que ens vegem engolits per la seva sola presència. Podria ser aquest un laboratori en el qual creem i destruïm, en el qual ens veiem com a genets d'un univers que no acabem de controlar?

Petróleo és el fruit d'anys de recerca sobre els cèrcols. Podria dir-se que és un laboratori viu, en el qual Andrés Torres Diaz i Gonzalo Fernández Rodriguez descobreixen tot el potencial d'aquest objecte. El seu únic material són els cèrcols. Els manipulen, doblegant-los i entreteixint-los, creant sorprenents construccions amb les quals vestir-se, estructures que puguin suportar el seu pes, ritmes que donin so a l'espectacle, efectes màgics i altres sorpreses. L'espectacle pretén sobretot ser divertit. Encara que abordin temes com la superproducció i les seves conseqüències en la nostra societat, el punt de vista burlesc està omnipresent. La idea de l'espectacle és que el públic se submergeixi en aquest entorn plàstic i colorista.

També us pot interessar...

Osmose

08 març , 21:00 h

Osmose és una pregunta escènica canalitzada a través de la música i les seves corporalitats, on l'artista multidisciplinària i compositora Mercedes Peón construeix un relat crític sobre els efectes del capitalisme en les nostres vides.

La Moderna

For(d) Fiesta

14 març , 20:00 h

La ballarina i coreògrafa pratenca Olga Clavel rep el suport del programa La Moderna per a una nova creació sobre els aspectes més íntims del seu procés creatiu.

Los gestos

16 març , 20:00 h

En la seva última peça, el creador argentí explora la lògica pròpia del teatre a partir de posar el focus en els gestos. Pablo Messiez presenta el seu nou treball com “un intent de veure com pensa el teatre, de què està fet, quina és la seva lògica pròpia”.

Comprar entrades