Pràctiques escèniques

Dansa-teatre i interpretació musical

11 maig , 10:00 h

  • Idioma: Català i Castellà
  • Duració: 2 h 30 min

Llista d’espera

Tallers impartits per Vero Cendoya i Adele Madau. Pràctica escènica relacionada amb l’espectacle La partida.

Inscripció

Per participar al taller de dansa-teatre amb la directora artística Vero Cendoya, cal inscripció prèvia disponible a partir del 2 de maig a aquest enllaç.

Pràctica escènica relacionada amb l’espectacle La partida

La Partida dóna la possibilitat de col·laborar amb artistes i/o voluntaris locals del municipi que exhibeix la peça. Mitjançant dos tallers, formarem a persones locals, i treballarem amb músics locals professionals perquè intervinguin en l'espectacle.

Taller de dansa-teatre amb la directora artística Vero Cendoya

Aquest taller per a participar durant l’espectacle, s’adaptarà al grup i personalment, segons les seves capacitats i experiència (un treball més específic per als professionals, o un contingut més adaptat per als no professionals). Un grup de voluntaris locals professionals o amateurs d'un mínim de 12 i un màxim de 25 per intervenir en diversos moments al llarg de l'espectacle amb el rol de seguidors dels equips.

Els participants hauran: d’aprendre els himnes de cada equip, increpar l'àrbitre (seguint el paper del seguidor) i saltar al camp per celebrar els gols o altres accions que treballaran el dia del taller.

Cal inscripció prèvia disponible a partir del 2 de maig a aquest enllaç.

 

Taller d'interpretació musical per a 4 músics amb la directora musical Adele Madau

Adele Madau realitza el taller amb 4 músics de vent professionals o de nivell avançat: 1 trompeta, 1 trombó, 1 saxo alt, 1 saxo tenor. El quartet de vent metall aprendrà la partitura per tal d’interpretar-la durant l’espectacle. Prèviament la compositora envia les partitures als músics i, el dia del taller de treball, assagen plegats durant 2.30 h.

Taller amb músics de L'Escola d'Arts en Viu del Prat.

 

Condicions per a la realització dels tallers:

Tots dos tallers tenen una durada de 2.30 h cadascun + assaig general el dia de la funció + 1 h d'espectacle (diumenge 12 de maig).

També us pot interessar...

Presentació de temporada d'Arts en Viu

22 setembre , 18:00 h

Presentem la temporada d'Arts en Viu del Prat!

Festa Major

Visites guiades al Teatre L'Artesà

28 setembre

Tornen les visites guiades per conèixer el Teatre L’Artesà!

Festa Major

La tendresa

29 setembre , 18:00 h

Impregnada del teatre shakespearià, La tendresa és una comèdia romàntica d’aventures que explica que si volem estimar, ens hem d’arriscar a patir.

Comprar entrades