Dijous Teatre

Bad Translation

21 gener , 20:00 h

  • Idioma: Sense paraules
  • Duració: 1 h
    • Serveis:

Últimes Localitats

Bad Translation és una batalla en la que allò analògic venç allò digital.

Entrada

Preu: 12 € Anticipada: 8 €

Entrades a la venda a partir de dimarts 1 de desembre, a les 17 h

Intèrprets Amaranta Velarde, Javier Cruz, Cris Celada, Cris Blanco i Óscar Bueno Rodríguez

Assistència artística/dramatúrgia Ayara Hernández

Art i escenografia Javier Cruz i equip Translator

Coreografies Amaranta Velarde, Ayara Hernández y equipo Translator

BAD TRANSLATION, Cris Blanco

La performance de Cris Blanco presenta una acció on els actors i actrius recreen com a escenari una reproducció casolana d'un ordinador i conviden al públic a reflexionar sobre com la tecnologia organitza els nostres dies.

Una lluita encesa entre allò analògic i allò digital, i on la primera de les opcions resulta clarament guanyadora. Blanco, artista multidisciplinar, convida al públic a endinsar-se en un joc ple d'humor on intenta traduir la nova tecnologia a la vella, creant un efecte divertit i atrapant des del primer minut, i en la que, a més, se'ns parla de com la tecnologia organitza el nostre dia a dia.

Un projecte de Cris Blanco creat, desenvolupat i produït amb Óscar Bueno Rodríguez, Javier Cruz, Amaranta Velarde i Cris Celada.

També us pot interessar...

Lo pequeño

23 gener , 12:00 h

Cris Blanco, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol s'inventen un món ple d'humor i absurd per portar-lo a escena a L'Artesà només per a joves entre 15 i 25 anys!

Sonoma

31 gener , 18:00 h

La Veronal presenta la peça 'Sonoma' que parteix de la necessitat de l’ésser humà de tornar a l’origen, al cos, quan aquest està al límit de la seva existència i crida per sobreviure

Accions i Propostes per a Tots els Públics (TP)

El màgic d’Oz

06 febrer , 18:00 h

La història de la Dorothy apropada al públic d’avui. Un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Comprar entrades