Itinerari STALKERS

El resistente y delicado hilo musical, d’Amalia Fernández

Miedo, d’Albert Pla

Impulso, de Rocío Molina

Sempre el desert (MAR(GEN)), una creació de Teatre Kaddish

Devoris Causa, d'Escarlata Circus

Els </STALKERS> som un grup de joves amb interès per les arts vives, espectacles de teatre, música, dansa, performance, etc. Ens apassiona la creació i a través d’aquest projecte ens connectem amb altres persones que s’hi dediquen des d’àmbits molt diferents: programació, curadoria, execució tècnica, artistes…

Per a aquesta temporada octubre’19-gener’20, hem preparat una llista dels espectacles que creiem que no us podeu perdre!

 

27 OCT

El resistente y delicado hilo musical, d’Amalia Fernández

“Des d’un principi m’ha cridat l’atenció.”

Ens interessa allò que desdibuixa les diferents disciplines, que les fusiona, que dona forma a conceptes intangibles, deixant de banda el virtuosisme i ensenyant la força de la poètica.  I, a més, un cor de veus local participarà a l’espectacle!

 

9 NOV

Miedo, d’Albert Pla

 “Em flipa aquest àlbum.”

L’execució escènica, la sensibilitat i la poètica tan extraordinària d’aquest àlbum ens faran viatjar sensorialment a través de les pors i, per oposició, de les nostres seguretats. Estem segures que ho farà;)

 

12 DES

Impulso, de Rocío Molina

 “He vist vídeos d’ella i és una passada.”

No calen paraules. Però ho intentem: creiem que ens pot donar una bona dosi de força i valentia, simplement veient-la ballar. A més, ens apropa a les nostres arrels flamenques, ja que molts dels nostres avis són emigrants del sud, on el flamenc té més presència.

 

15 DES

Siempre el desierto, una creació de Teatre Kaddish

“Ens preocupa la violència que ens rodeja.” 

Begoña Moral, artista nascuda al Prat de la nova generació de dramaturgues/directores, guiarà aquest procés. Ens agrada que sigui teatre creat a la nostra ciutat i que reflexioni sobre si la violència és inherent a la naturalesa humana, una temàtica, malauradament, molt propera al nostre dia a dia.

 

16 i 17 GEN

Devoris causa, d’Escarlata Circus

“C I R C ???”

Una manera de fer circ diferent del que estem acostumats a veure -perquè el circ no només és acrobàcia- de la mà d’uns artistes que porten tota una vida dedicant-s’hi. Creiem que serà una peça plena d’il·lusió i de treball minuciós amb la màgia dels objectes i dels cossos.

Itinerari STALKERS

Media Folder: 
Comprar entrades