Devolució d'entrades

Com tramitar la devolució d'entrades del Teatre L’Artesà, La Capsa i el Cèntric Espai Cultural

Cal enviar al correu teatrelartesa@elprat.cat amb:

Sol·licitud transferència bancària omplerta i signada

Nom del/s espectacle/s

Data del/s espectacles

Fila i Seient 

ID de compra (només amb entrada física)

La devolució de les entrades dels espectacles i concerts del Teatre L'ArtesàLa Capsa i el Cèntric Espai Cultural suspesos entre el 14 de març i el 30 de juny es du a terme de la següent manera:

Per Internet. Per a les entrades comprades per Internet, ja sigui des de la pàgina web elprat.cat o teatrelartesa.cat, la devolució és automàtica i s'ha fet efectiva des del 8 de juny al compte vinculat a la targeta amb què es va realitzar el pagament.

Xec Regal. Si s’ha efectuat el pagament amb Xec Regal es tornarà l'import al val Regala Arts en Viu, ampliant-ne el termini de caducitat perquè es pugui fer servir més endavant.

Compra presencial. Pel que fa a les entrades que es van comprar presencialment a les taquilles dels equipaments, la devolució es farà al número de compte que es faciliti enviant les següents dades al correu teatrelartesa@elprat.cat:

1. Formulari d’autorització, omplert i signat. Es pot descarregar aquí >>> Sol·licitud transferència bancària

2. Les dades de les entrades:

  • NOM DEL/S ESPECTACLE/S
  • DATA DE L’ESPECTACLE
  • FILA I SEIENT DE LES BUTAQUES
  • ID DE COMPRA de l’entrada física (si vas rebre la teva entrada per correu electrònic, no cal especificar el teu ID)

Què és l’ID? És el número de 10 dígits que identifica la teva compra.

ID compra entrada

Un cop rebudes aquestes dades, tramitarem la devolució.

Per qualsevol tipus de dificultat a l’hora de fer-nos arribar aquesta informació de forma telemàtica, el mostrador d’informació del Teatre L'Artesà quedarà obert a partir de l'1 de juliol de dilluns a divendres de 17.30 a 20 h per la tramitació presencial o per consultes telefòniques trucant el 934 794 506.

Aquest procediment és vàlid per a les entrades comprades a les taquilles de La Capsa, el Cèntric Espai Cultural i el Teatre L’Artesà.

Es manté obert un servei de consulta per correu electrònic a teatrelartesa@elprat.cat o bé trucant al telèfon 934 794 506 de dilluns a dijous, de 9 a 13.30 h.

#AlPratEnsCuidem

Comprar entrades