L’Ajuntament del Prat obre un procés de selecció a través d’un concurs en què cinc equips arquitectònics presenten una solució tècnica a una situació complexa: encabir un teatre amb els requeriments actuals en un edifici de considerable valor històric, social i cultural, i amb un important arrelament en l’imaginari col·lectiu pratenc.

L’objectiu marcat per l’Ajuntament era que el projecte guanyador incorporés una especial sensibilitat amb la història de l’espai i el seu ús social. El repte principal era que el nou espai tingués en compte la memòria de les persones i alhora recollís un concepte arquitectònic funcional i flexible, amb una completa oferta d’espais que donés resposta als requeriments d’un equipament teatral modern.

Un jurat multidisciplinar, format per una quinzena de persones —professionals municipals, teatrals, arquitectes i membres del consistori— i presidit per l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, va atorgar com a guanyador el projecte “Històries” de l’equip d’arquitectes Bosch-Forgas.

Projecte guanyador

Històries

"Històries", projecte guanyador.


Projectes presentats

1945LA

1945LA, projecte presentat al concurs.


Ouverture

Ouverture, projecte presentat al concurs.


Preservar - Innovar

Preservar - Innovar, projecte presentat al concurs.


Projecte T

"T", projecte presentat al concurs.


Comprar entrades