Tot a punt per iniciar la nova temporada d’Arts en Viu al Prat

Dissabte, 18 de gener a les 18 h, i diumenge, 19 de gener, a les 10.30 h, al Teatre L’Artesà, van tenir lloc les presentacions de la nova temporada d'Arts en Viu del Prat.

Dissabte, 18 de gener a les 18 h, i diumenge, 19 de gener, a les 10.30 h, al Teatre L’Artesà, van tenir lloc les presentacions de la nova temporada d'Arts en Viu del Prat, el primer dia va ser adreçat a un públic més adult, mentre el segon es va dedicar al públic familiar.

Durant les presentacions, els equips del Teatre L'ArtesàLa Capsa, el Cèntric Espai CulturalTeatre Kaddish/UNZIP Arts Visuals al Prat, els Centres Cívics Jardins de la PauSant Jordi – Ribera Baixa i Palmira Domènech i La Xarxa van explicar a més de 300 pratencs i pratenques tot el què els espera als escenaris de la ciutat la temporada vinent.

Per la seva banda, Cristina Alonso i Cèsar Compte, codirectores artístics de L’Artesà van poder explicar que el projecte d’exhibició del Teatre L’Artesà s’articula sobre diferents eixos programàtics i que en el seu desplegament surt dels escenaris per afectar tota la ciutadania.

Dins la programació es podran trobar posades en escena de caràcter generalista com ara la celebració del XXè aniversari de Mishima en col·laboració amb La Capsa; Un dia qualsevol de Les Antonietes; l’última producció del Teatre Nacional de Catalunya  La Rambla de les Floristes, dirigida per Jordi Prat i Coll; Las canciones de Pablo Messiez;  17 veces de Faemino y Cansado; el monóleg de Núria Espert dirigit per Lluís Paqual, Romancero Gitano i Una història real de Pau Miró, entre altres.

Al costat d’aquesta, els Dijous Teatre marquen una altra línia d’exhibició que aposta pels projectes escènics més compromesos i innovadors del panorama teatral, comptant per aquesta temporada amb Bárbara Bañuelos i el  seu teatre documental autobiogràfic Mi padre no era un famoso escritor ruso; la cia. Pollo campero, comida para llevar i la posada en dubte d’estereotips i tòpics de Las actrices siempre mienten, que comptarà amb la pràctica escènica amb la creadora i directora de la companyia Cris Celada; o el teatre verbatim escollit pel grup de joves curador@s Stalkers, No m’oblideu mai d’Elies Barberà, Sara Montiel i Llàtzer Garcia. Aquesta temporada els Dijous Teatre es nodreixen de la línia de suport a la creació local i comunitària La Moderna amb la creació de Laura Giberga i la cia. ELLA suportada pel Teatre Kaddish, Preses, i la peça site specific de Juan Carlos Lérida, Máquinas Sagradas.

Luna de Javier Murugarren, Ballar és cosa de llibres de Pere Faura i InTarsi de la cia. EIA són les tres Accions i Propostes per a Tots els Públics en col·laboració amb La Xarxa que també prendran part del programa per a les escoles públiques del Prat Camins Vius.

El Cèntric Espai Cultural ens va poder explicar les diferents activitats de música clàssica i poesia que organitza a l’auditori posant l’accent en el concert de música de cambra del jove Trio Fortuny i La tendresse d’Anna Roig i Àlex Cassanyes acompanyats per catorze músics de la Big Band Project.

La sala de concerts La Capsa ens oferirà per a aquesta temporada una selecció variada de gèneres musicals, destacant l’aposta per l’artista internacional Adam Green que farà parada al Prat dins la seva gira europea Engine of Paradise.

A partir del treball dut a terme en taules compartides les programacions dels centres culturals del Prat buscaran, una temporada més, un desenvolupament harmonitzat, sostenible i dinàmic a través de sinergies i col·laboracions que volen facilitar l'aprenentatge, la pràctica, l'experimentació i el gaudi de les Arts en Viu.

La venda d'entrades es va obrir aquest diumenge 19 de gener i avui compte amb més de 2.800 entrades venudes dels espectacles de tota la temporada.

Noticies relacionades

Obertes les inscripcions per a una nova edició del Campus d'Estiu

24 maig, 15:00h

Un any més els i les joves d'entre 12 i 17 anys del Prat tenen a l'estiu l'oportunitat de viure dues setmanes intensives de creació artística amb un Campus Interdisciplinar pensat conjuntament entre L'Escola d'Arts en Viu, Teatre L'Artesà i...


Antropoloops

Antropoloops: creació i experimentació musical col·lectiva

28 abril, 15:00h

Antropoloops no és una persona, ni un animal, ni una cosa: és una eina que permet fer música de forma col·laborativa. Els i les alumnes de 1r d'ESO de diversos instituts públics del Prat van fer ús d'aquesta eina en el marc d'uns laboratoris de cre...


Crear, un joc de contagi

23 març, 09:00h

Els dimecres, l’alumnat de Pràctiques de Creació es troba al Teatre L’Artesà per treballar  la creació amb l’acompanyament d’un artista o col·lectiu al llarg de tot un curs. Enguany, les encarregades d’activar els disparadors d’imaginaris són el col·lectiu Big Bouncers, format per les coreògrafe...


Comprar entrades