La Biblioteca Antonio Martín, Indisciplinada

La biblioteca recolza amb el seu fons el festival Indisciplinats, propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, Teatre L’Artesà i La Capsa els últims dies de novembre

Què és el festival i a quins escenaris té lloc

El festival Indisciplinats es basa en propostes artístiques, concretament aquelles relacionades amb l’escena, les arts visuals, performances i comunitat. Les experiències s’articulen en diferents escenaris que connecten les activitats del programa i que tenen lloc als diferents equipaments de la ciutat: centres cívics, l'Escola d'Arts Visuals del Prat, el Centre d'Art Torre Muntadas, Teatre l'Artesà i La Capsa.

Breu recull del fons bibliogràfic artístic de la Biblioteca

Per a cada espectacle, la biblioteca posa a l’abast d’organitzadors i assistents un tast del seu fons bibliogràfic. L’objectiu és difondre les activitats i mostrar una petita selecció de llibres sobre cada temàtica aprofitant la programació Indisciplinats de cada equipament.

Teatre L'Artesà

Noche cañón- Sociedad Doctor Alonso. 24 novembre, 20.00 h. Sobre com generar text dins del gènere del monòleg còmic de forma pròpia.   
 • Cómo orquestar una comedia: los recursos más serios para crear los gags, monólogos y textos cómicos más desternillantes, de John Vorhaus
 • El Arte de los monólogos cómicos, de Gabriel Córdoba.
That's the story of my life - Macarena Recuerda Sheperd. 25 novembre, 20.00 h. Autobiografia audiovisual en què l'autora i directora construeix la seva pròpia vida en directe a través de flaixos de memòria que s'enllacen entre ells.
 • No soy yo: autobiografía, performance y los nuevos espectadores, d’Estrella de Diego
 • Género queer: una autobiografia, de Maia Kobabe
Toná - Luz Arcas / La Phármaco. 25 novembre, 22.00 h. Peça de folklore andalús que indaga sobre la fugacitat, la mort i la memòria.  
 • Cante por Cante: discolibro didáctico de flamenco
 • Las Rutas del flamenco en Andalucía, de Juan Vergillos
Postfunció i sessió de Dj amb Ona. 25 novembre, 23.30 h. Productora i Dj del Prat, l’Ona relliga la sensibilitat al ball a través de la fusió i curació de ritmes contundents onírics, trancey-house, breakbeat, bleeps i àcid dels 90 i 2000.
 • Aprendiz de DJ : manual para la preparación de sesiones de vídeo DJ: técnico en vídeo DJ y sonido : ejercicios y prácticas, d’Ismael Rivas
 • Yo, DJ. III. Sé DJ y siéntete DJ, de Jordi Carreras
Taller "Il·lusionisme performatiu"-  Macarena Recuerda. 26 novembre, 11.00 h. Taller familiar sobre la màgia de l'escena des de la perspectiva de l'art de l'il·lusionisme.
 • Experimentos sencillos sobre ilusiones ópticas, de Michael A. DiSpezio
 • Sombras: aprende a crear 100 sombras de animales, de Sophie Collins
Taller "Revolución" Amb Luz Arcas / La Phármaco.  26 novembre, 12.30 h. A partir d’una pauta física compartida es treballa la revolució, el canvi profund.
 • Coreografía: método básico de creación de movimiento, de Sandra Cerny Minton
 • Ballar em fa feliç: 22 històries de dansa i vida, de Marina Vinardell i Isabel Vinardell

Centre Cívic Palmira Domènech

La pols que cau del cel - Cristopher Ruiz. 24 novembre, 17.00 h. Projecte de cinema col·lectiu analògic. Proposta de fer cinema en primera persona, plural, col·laborativament i amb intenció comunitària. 
 • La Cultura del cine: introducción a la historia y la estética del cine, de Vicente J. Benet
 • El Cinema amateur al Prat, coordinat per Margarida Gómez Inglada
Cosas sin Importancia - Didac Rocho. 26 novembre, 20.00 h. Exposició resultant del procés d’experimentació de l’artista amb el mitjà audiovisual, textos i gràfics, telèfon mòbil i narratives simultànies.
 • Fotografía imposible: fotografías surrealistas que desafían a nuestra percepción, d’Agata Toromanoff
 • El Fotógrafo de bolsillo: cómo tomar buenas fotografías con el teléfono, de Mike Kus

Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

De copas con la Tía Mame - Equip Tía Mame. 26 novembre, 17.00 h. Websèrie divulgativa que exposa temes d'actualitat amb entrevistes de caràcter informal i humorístic.
 • Diez preguntas eternas: sabiduría para el viaje de la vida, de Zoë Sallis
 • La Mirada obscena: vint converses sobre creació escènica,  de Lluïsa Cunillé

 La Capsa

Las Dos Edades - Alba Morena. 24 novembre, 22.00 h. Viatge conceptual i artístic on s’interrelacionen gèneres musicals diversos i s'harmonitzen disciplines com el teatre i la dansa.  
 • El que m'agradaria que la dansa fos, de Cesc Gelabert
 • Trapologia: cròniques gonzobizarres de la nova música urbana, de Borja Bagunyà i Max Besora
Fulu Miziki Kollektiv + Oniria Sister. 26 novembre, 22.00 h. Grup d’artistes Eco-Friendly-Afro-futurista-Punk-Enssemble amb base al cor de l’Àfrica, fabricants dels seus propis instruments a partir d’objectes trobats a les escombraries. DJ Oniria Sister s’encarrega de tancar la nit. 
 • Basura y reciclaje, de  Rosie Harlow y Sally Morgan
 • Beginner's guide to African funk

Centre d'Art Torre Muntadas

Bestiario del Delta - Erico Pesin.  26 novembre, 12.00 h. Creació d'un bestiari fantàstic d'éssers imaginaris que podrien habitar el delta del riu i altres espais peculiars del Prat de Llobregat.
 • Retrobestiari : 40 anys del renaixement del bestiari fantàstic i popular de Catalunya (des dels anys 70 fins al segle XXI), d’Heribert Masana
 • Costumari popular del Prat de Llobregat: equinocci de tardor, de Núria Trilla i Ibern, Ma José Baños i Sánchez

 Més informació sobre entrades, abonaments, inscripcions a www.elprat.cat/indisciplinats

Serveis actius de la Biblioteca   

El servei de préstec EBiblio ofereix llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic, així com la consulta del fons bibliogràfic al catàleg col·lectiu Aladí i  al catàleg AtΣna.

Són diverses les vies de comunicació a través del correu de la biblioteca b.prat.am@diba.cat, al telèfon 933 705 152, les xarxes socials, Facebook i Instagram i al web de la biblioteca.

 

Noticies relacionades

A què li dius casa? L’Institut Rosa Ribas Parellada treballa amb Xesca Salvà i Cris Celada

08 maig, 08:00h

A què li dius casa? I a què llar? Com eren les cases del Prat al s.XX? com s’hi vivia? Qui construïa les cases llavors? Per què hi ha tantes cases buides a les ciutats on vivim? Com sabem que una ca...


Juan Miranda desenvolupa "Quan jo dic amor" al Prat de Llobregat

09 abril, 08:00h

Al llarg del primer trimestre l’artista Juan Miranda, creador i investigador de les arts en viu amb una pràctica que se situa en la intersecció entre el teatre, les arts visuals i la performance, ha estat present en diferents projectes educa...


Quina és la pregunta?: Pablo Messiez a l'Aula de Creació de L'Artesà

02 abril, 08:00h

Del 22 al 24 de març va tenir lloc una nova acció de l'Aula de Creació de L'Artesà, aquesta vegada de la mà de Pablo Messiez. El dramaturg argentí, consagrat com un dels grans autors de l'escena teatral en l'actualitat, va oferir un...


Comprar entrades