Els centres culturals reobren al públic l’1 de juliol

A partir de l'1 de juliol es reprendrà l'atenció presencial al públic als centres culturals de la ciutat, de dilluns a divendres, en horari de matí i tarda, respectant en la mesura del possible els horaris habituals de cada centre cultural.

Se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada dels espais oberts al públic. També serà obligatori l'ús de mascareta, la neteja de mans a l'entrada de l'equipament, mantenir la distància de seguretat i respectar la limitació d'aforament segons els espais, les circulacions i les portes d'entrada i sortida de cada edifici. 

Els centres culturals faran el pas d’activitat virtual a activitat presencial de manera progressiva. El contacte i trobada amb entitats, grups i col·lectius propers a cada centre cultural, serà sempre amb cita prèvia i respectant aforaments. S’aniran desenvolupant activitats de petit format, amb aforament reduït i sempre en el marc del context i normativa vigent.

Els espais comuns (sala de gent gran als centres cívics, vestíbuls del Cèntric...) no estaran oberts al públic. Per accedir a la resta d’espais dels equipaments s’haurà de concertar prèviament amb l’equip del centre cultural.

Centre d’Art Torre Muntadas

Reprendrà el contacte presencial amb el teixit creatiu local, donant continuïtat al Laboratori Laika i desenvolupant trobades amb les persones guanyadores de la Beca Unzip 20. El Teatre Kaddish reprendrà la seva activitat amb assajos, trobades i cursos de formació al mes de setembre.

Horari d’obertura: dimarts a divendres, de 17 a 20 h

Contacte i cita prèvia al 93 478 22 37 - unzip@elprat.cat

Cèntric Espai Cultural

Per garantir les mesures de seguretat, l’accés al centre es farà exclusivament pel carrer de Jaume Casanovas i restarà tancat el de pl. de Catalunya i la plaça porxada.

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h

Contacte i cita prèvia al 934 792 968 - centric@elprat.cat

Arxiu Municipal

Continua obert al públic, prioritzant l’atenció telemàtica. Les consultes presencials es faran amb cita prèvia.

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h

Contacte i cita prèvia al  tel. 934 782 858 - patrimonicultural@elprat.cat

Biblioteca Antonio Martín

Amplia els serveis oberts als públic, amb préstec de documents i portàtils, consultes a sala i espai d’estudi. Per accedir a aquests serveis caldrà demanar cita prèvia.

La Sala Infantil romandrà tancada i només serà accessible la planta baixa de la Biblioteca. Es podrà consultar el catàleg de documents en préstec a través dels ordinadors disponibles per aquesta funció, però no estarà permès accedir i tocar la col·lecció.

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h

Contacte i cita prèvia al 933 705 152 - b.prat.am@diba.cat

La Capsa

A més de l’atenció als usuaris i usuàries, La Capsa acollirà les activitats relacionades amb el Campus Capsa que organitza L’Escola d’Arts en Viu. Es reprendran alguns assajos als bucs, testejant les noves condicions sanitàries.

Horari d’obertura: de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dimarts de 10 a 13 h

Contacte i cita prèvia al 934 785 108 -  info@lacapsa.org

L’Escola d’Arts en Viu

A partir del 29 de juny es desenvoluparan els Campus i Casals d’estiu. També durant el mes de juliol s’atendrà presencialment amb cita prèvia a l’alumnat de L’Escola per formalitzar el procés de matriculació per al proper curs 20-21.

Horari d’obertura: de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dilluns de 10 a 13 h

Contacte i cita prèvia al 934 794 505  -  lescoladartsenviu@elprat.cat  

Teatre L’Artesà

Obre de nou les seves portes per a consultes i informació cultural. Durant el mes de juliol acollirà activitats d’estiu com el Campus d’arts en viu de L’Escola i acollirà residències i processos de treball amb creadors i comunitats.

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h

Contacte i cita prèvia al 934 794 506  -  teatrelartesa@elprat.cat

Centre Cívic Jardins de la Pau

Es restableix el servei presencial d’atenció al públic. L’accés a la recepció de l’equipament es realitzarà per la porta de Jardins de la Pau més propera al carrer Caldetes. Els espais de trobada romandran tancats. Es podrà accedir a la resta d’espais de manera concertada.

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h

Contacte i cita prèvia al 934 782 141 -  ccjardinspau@elprat.cat

Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

Es reprèn l’atenció presencial a la ciutadania, associacions i grups que conviuen en l'equipament. Els espais comuns i de trobada es mantindran tancats. L’accés a l’equipament es farà per la porta situada al c. Dolores Ibàrruri. 

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h

Contacte i cita prèvia al 933 741 580 -  ccriberabaixa@elprat.cat

Centre Cívic Palmira Domènech

El centre cívic adaptarà i organitzarà els espais de treball per continuar desenvolupant el projecte cultural i continuar acollint l’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS). Es reprèn el contacte amb els veïns i associacions des barris de la zona.

Horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h

Contacte i cita prèvia al 934 79 45 35  -  ccpalmiradomenech@elprat.cat

Noticies relacionades

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

15 gener, 10:30h

Dilluns 18 de gener, a partir de les 17 h, el Teatre L’Artesà posa a la venda les entrades dels espectacles programats al febrer i al març. La diversitat escènica és la nota predominant, pel que fa a llenguatges i públics als qui va adreçada to...


Arriba el cicle INDISCIPLINATS

04 desembre, 13:30h

Del 17 al 20 de desembre, La Capsa, el Teatre L'Artesà, el Cèntric i /UNZIP proposen itineraris INDISCIPLINATS dins les seves programacions.  Eliminant les etiquetes, desbordant els conceptes, esborrant els límits entre disciplines, amb especial interès cap a la nostra contemporaneïtat i el n...


El Teatre L'Artesà, premi Catalunya Construcció 2020 a la rehabilitació patrimonial

30 novembre, 13:30h

El Teatre L'Artesà del Prat ha guanyat dos premis Catalunya Construcció 2020, un a la rehabilitació patrimonial i un altre a la coordinació de seguretat i salut. Aquests premis els atorga cada any el Co...


Comprar entrades