Assignatures de creació per a infants i joves

L'Escola d'Arts en Viu i L'Artesà ofereixen espais de creació escènica per a infants i joves

Si tens entre 8 i 19 anys, t'agrada tot allò que té a veure amb el teatre, la música o la dansa, i vols participar en un procés de creació encara ets a temps a inscriure't a les assignatures de creació que L'Escola i L'Artesà ofereixen al llarg de tot el curs. Aquestes assignatures són espais de creació molt oberts, conduits per professorat de L'Escola i artistes vinculats als projecte de L'Artesà, que es poden cursar independentment de la resta d'assignatures de L'Escola d'Arts en Viu o vinculades a un dels seus programes formatius.

 

Experimentem amb l'Art

Experimentem amb l'art és l'espai de creació escènica per als infants d'entre 8 i 11 anys i està conduit per dues professores i artistes de L'Escola  d'Arts en Viu, la Blanca Pàmpols , professora de teatre i la Sara Fontan, professora de música. És una activitat que fomenta la creativitat i la imaginació de l’alumnat a través de la pràctica artística interdisciplinar. Els nens i les nenes experimenten, investiguen, reflexionen i juguen plegats posant al centre la creació.

Horari: dimarts de 18.15h a 19.15h al Teatre L’Artesà.

 

Pràctiques de Creació

Pràctiques de creació és un espai de creació, experimentació i llibertat a partir de diferents metodologies artístiques interdisciplinars per a adolescents d'entre 12 i 15 anys. Durant aquest curs els professors Marcos Vàzquez (músic contrabaixista)  i la Laura Tamayo (creadora i actriu)  seran els encarregats de disparar els imaginaris acompanyats al llarg del curs per la tutorització de l'artista, actriu i creadora Cristina Celada, que porta més de dos anys treballant amb el Teatre L'Artesà i el sistema d’Arts en Viu i ha col·laborat amb L'Escola sent artista convidada per l'assignatura d'Artefactes escènics.

Horari: Dimarts de 17 a 18.30h al Teatre L'Artesà

 

Artefactes Escènics

Tots els dimarts, els joves d'entre 16 i 19 anys interessats en les arts escèniques  podran formar part d'un procès de creació amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable del Teatre L’Artesà. 

L'encarregat de donar el tret de sortida als Artefactes durant el primer quadrimestre serà el Juan Miranda, actor, director i dramaturg. La seva pràctica se sitúa en l’intersecció entre el teatre, les arts visuals i la performance. Repensarem la noció de teatre i amor, explorant l’escena com un camp de tensions entre l’acció, la presencia i l’espai. Acompanyarà al grup d'Artefactes l’artista i professora de dansa de L'Escola Olga Clavel.

Horari: dimarts de 18.30 a 20.00 al Teatre L'Artesà

 

Si us interessa saber què és crear i com és aquest procés des que té una idea fins al moment de compartir amb l'altre, acompanyats amb artistes escènics, aquí podràs trobar un espai per experimentar.

 

Per a més informació sobre aquestes activitats us podeu dirigir a l'edifici del Centre Cultural Torre Balcells (plaça Pau Casals nº2) de dilluns a divendres de 16 a 21 hores.

Noticies relacionades

Juan Miranda desenvolupa "Quan jo dic amor" al Prat de Llobregat

09 abril, 08:00h

Al llarg del primer trimestre l’artista Juan Miranda, creador i investigador de les arts en viu amb una pràctica que se situa en la intersecció entre el teatre, les arts visuals i la performance, ha estat present en diferents projectes educa...


Quina és la pregunta?: Pablo Messiez a l'Aula de Creació de L'Artesà

02 abril, 08:00h

Del 22 al 24 de març va tenir lloc una nova acció de l'Aula de Creació de L'Artesà, aquesta vegada de la mà de Pablo Messiez. El dramaturg argentí, consagrat com un dels grans autors de l'escena teatral en l'actualitat, va oferir un...


El Teatre L’Artesà, premi Joan Anton Benach a la Millor Sala de Catalunya

19 març, 15:00h

El Teatre L'Artesà ha estat premiat amb el Premi Joan Anton Benach a la Millor Sala, en el marc dels Premis de la Crítica entregats el dilluns 18 de març en una gala celebrada al Teatre Romea. El jurat va destacar el compromís...


Comprar entrades