Regala Arts en Viu!

Un xec per comprar entrades d’Arts en Viu és molt més que un regal!
El Teatre L’Artesà, La Capsa] i el Cèntric Espai Cultural et donen la possibilitat de regalar un xec de 20, 40 o 60 € que es podrà bescanviar per entrades als espectacles d’aquests tres equipaments, còmodament, en línia o a les taquilles.

La validesa del xec regal és d’un any des de la data d’emissió.

El xec regal es podrà bescanviar pels espectacles de temporada del Teatre L’Artesà, La Capsa] i el Cèntric Espai Cultural que tinguin localitats disponibles.

No s’admeten canvis ni devolucions, totals o parcials, de l’import del xec regal.

L’Ajuntament del Prat no es fa responsable del mal ús del xec regal. En cas de duplicats i/o falsificacions, els centres d’Arts en Viu bescanviaran el xec a la primera persona que el lliuri.

Un cop emeses les localitats bescanviades, no s’admetran canvis ni reemborsaments.

 

Compra el teu Xec Regal aquí

Avantatges

Un regal per a tots els gustos: escull entre l’àmplia oferta d’Arts en Viu de la ciutat. Aquest xec és vàlid per a qualsevol espectacle del Teatre L’Artesà, La Capsa] o el Cèntric Espai Cultural.

A l’abast de tothom: pots seleccionar el xec regal que s’adapta més al teu pressupost.

Fàcil d’adquirir: disponible en línia o a les taquilles del Teatre L’Artesà, La Capsa] i el Cèntric Espai Cultural.

Fàcil de bescanviar: en línia i a les taquilles. Caldrà identificar-se amb el codi que apareix al xec regal. Al xec s’hi poden afegir diners per a compres superiors a l’import del xec o guardar-ne per a compres inferiors.

Dona prioritat en la venda d’entrades: amb aquest xec tindràs la possibilitat de comprar les entrades el dia de prevenda (un dia abans de la venda d’entrades oberta a tothom).

Comprar entrades